19th Ave New York, NY 95822, USA
4D ANATOMİK KALICI ERKEK KAŞ TASARIMI VE STANDART ERKEK KAŞ ALIMI
bloggg

4D Anatomik Kalıcı Erkek Kaş Tasarımı ve Standart Erkek Kaş Alımı

Kaşların bakımı ve şekillendirilmesi son yıllarda erkekler arasında giderek daha popüler hale geldi. Bazı erkekler kaş kaldırma teknikleriyle daha kalıcı bir çözüm tercih ederken, bazıları ise standart kaş kaldırma yöntemlerini tercih ediyor. Burada kalıcı erkek kaş tasarım tekniklerini standart erkek kaş aldırma yöntemleriyle karşılaştıracağız. Her süreçte yer alan farklı teknikleri, sonuçların süresini, nihai sonucu ve yaşanan rahatsızlık düzeyini keşfedeceğiz. Bu faktörleri inceleyerek bireysel tercihlere ve ihtiyaçlara hangi yöntemin daha uygun olabileceğini belirleyebiliriz.

Kalıcı erkek kaş tasarımı için ideal teknik 4D Anatomik Erkek Kaş Tasarımı’dır. Bu kalıcı yöntem ile başlangıçta kişinin yüzüne uygun bir çizim yapılır. Çizimde kişinin mimikleri, gülüş çizgileri, kemik yapısı gibi detaylar dikkate alınır. Devamında ise kaş tasarımına başlanır. Özel bir teknikle çizilen hattın dışındaki kaşlar alınır. Kişinin yüzüne en uygun doğal kaş yapısı ortaya çıkartılır ve kalıcı olması için diğer seanslara başlanır. Yapılan tasarımın kalıcı olabilmesinin en önemli yöntemi epilasyondur. Erkekler neredeyse haftada 1 kaşlarını aldırırken kaş epilasyonu ile bir daha kaşlarını alma ihtiyacı duymuyorlar. Tasarımdan sonra diğer seanslara belirli aralıklarda gelerek özel teknikle epilasyon uygulaması yapılır. Kişiye herhangi bir yan etkisi veya zararı bulunmaz.Kişiye özel gerekli ve yeterli seans tamamlandığında kişi artık kaş alma derdinden kurtulmuş olur. Erkekler için kurtarıcı olan bu yöntem çok fazla tercih ediliyor. Bu uygulamanın tekniği Didem Özkan Beauty’e özel ve patentli bir uygulamadır.

Erkek Kaş Aldırma Yöntemleri Nelerdir?

Standart erkek kaş kaldırma yöntemleri arasında yolma, ağda, makine, jilet ve iplik gibi seçenekler yer alır. Yolma, tek tek tüylerin manuel olarak alınmasını içerir. Bu yöntem özellikle kalın kaşları olan kişiler için zaman alıcı olabilir. Öte yandan, ağda, birden fazla tüyü aynı anda almak için bir ağda şeridinin uygulanmasını ve çıkarılmasını içerir. Bu yöntem hızlı ve etkilidir ancak bazı kişiler için acı verici olabilir. Makine ve jilette ise hem yanlış kaş alımı olabilir hem de hatalı teknik uygulanabilir. Son olarak, iplik ise kılları folikül seviyesinde yakalamak ve çıkarmak için bükülmüş bir iplik kullanan bir tekniktir. Bu yöntem, hassasiyeti ve temiz çizgiler oluşturma becerisiyle popülerdir, ancak hassas cilde sahip olanlar için rahatsızlığa neden olabilir.

Kalıcı Erkek Kaş Tasarımı ve Standart Kaş Alımı Farkı Nedir?

Kalıcı erkek kaş tasarım tekniklerini standart erkek kaş kaldırma yöntemleriyle karşılaştırırken, birkaç faktör devreye girer. İlk olarak, sonuçların süresi önemli ölçüde farklılık gösterir. Standart erkek kaş alımında devamlı kaş aldırmak gerekir. Bazen aldırılan kaş bir öncekine ya da bir sonrakine benzemez ve sık sık kişide ifade değişikliğine neden olur. Yanlış alımlar nedeniyle kaş küsebilir ve aslında kıl çıkması gereken yerden bir daha kıl çıkmayabilir. Böylece hem kaşın yapısı bozulur hem de kaş alma ihtiyacı gittikçe artar. Bunun aksine, 4D Anatomik Kaş Tasarımı uygulamasında kişinin kaşları sadece bir kere alınır ve bu kişinin yüz hatlarına göre tasarlandığından yüze en uygun kaş yapısı belirlenir. Devamında uygulanan epilasyon seansları ile ise kademe kademe kaş alma derdinin sonuna gelinir.
Sonuç olarak, hem kalıcı erkek kaş tasarım teknikleri hem de standart erkek kaş kaldırma yöntemleri, farklı özellikler sunar. Kişinin hangisi istediği burada en önemli noktadır.

bir yorum bırakın